Προσπεράστε στο κύριο περιεχόμενο
Calculators

Υπολογιστής - Πόσο γρήγορα θα τρέχατε στο απόγειο της καριέρας σας;

Ξέρουμε ότι η σύγκριση των επιδόσεων με δρομείς διαφορετικής ηλικίας και φύλου μπορεί να είναι... απογοητευτική. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τον Υπολογιστή Αξιολόγησης με βάση την ηλικία!

GEORGIOS CHATZIGIANNIS

Ξεχάστε τις συγκρίσεις με δρομείς διαφορετικής ηλικίας και φύλου. Ο νέος μας Υπολογιστής Αξιολόγησης Ηλικίας για Δρομείς σας επιτρέπει να αξιολογήσετε την δική σας απόδοση, να προβλέψετε μελλοντικούς χρόνους αγώνων και να δείτε πώς τα πάτε - ανεξάρτητα από το πόσα κεράκια σβήσατε στην τούρτα σας!

Τι κάνει;

Σκεφτείτε αυτόν τον υπολογιστή σαν την κρυστάλλινη σφαίρα σας για το τρέξιμο. Απλώς εισάγετε τον χρόνο σας σε έναν αγώνα, την ηλικία και το φύλο σας και ο υπολογιστής μας θα σας δώσει μια εκτίμηση του χρόνου σε νεαρή ηλικία. Μια ματιά στους αντίστοιχους χρόνους που θα μπορούσατε (υποθετικά) να πετύχετε στο απόγειο της καριέρας σας, δηλαδή την περίοδο όπου οι αθλητές τείνουν να έχουν τις καλύτερες επιδόσεις (20-30 ετών).

Πώς λειτουργεί;

  • Υπολογίζουμε τα νούμερα: Χρησιμοποιούμε δεδομένα και ειδικούς "παράγοντες ηλικίας" για να αναλύσουμε τα αποτελέσματά σας λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και το φύλο σας. Για να υπολογίσουμε χρησιμοποιούμε την ακόλουθη φόρμουλα:
💡
Επίδοση στην "ακμή" = Επίδοση * Παράγοντας Ηλικίας

Μην ξεχνάτε:

  • Ο υπολογιστής βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία και μπορεί να μην είναι απόλυτα ακριβής.
  • Δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπερβολικά σοβαρά τα αποτελέσματα, καθώς ο κύριος στόχος του υπολογιστή είναι να ενθαρρύνει τη διασκέδαση και την αυτοβελτίωση μέσω του τρεξίματος. Αυτό το εργαλείο σας καλεί να θέτετε στόχους που σας προκαλούν, να απολαμβάνετε την προσπάθεια και να προσπαθείτε πάντα για την καλύτερη δυνατή επίδοση.