Προσπεράστε στο κύριο περιεχόμενο
Φωτογραφία

Run Greece 2024 Τρίκαλα - Φωτογραφίες

Δείτε δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα Run Greece 2024 Τρίκαλα.

GEORGIOS CHATZIGIANNIS

Run Greece 2024 Τρίκαλα: Μια Γιορτή του Αθλητισμού

Σήμερα είχα την ευκαιρία να βρεθώ στα πανέμορφα Τρίκαλα και να απαθανατίσω με τη φωτογραφική μου μηχανή τους συμμετέχοντες του Run Greece 2024. Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο αγώνα της σειράς που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, και ήταν πραγματικά μια γιορτή του αθλητισμού.

Μια Γιορτή του Αθλητισμού στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία και με τον καλό καιρό σύμμαχο, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 ο πρώτος μεγάλος αγώνας της σειράς Run Greece. Οι αγώνες των 5 χλμ., των 10 χλμ., και ο παιδικός αγώνας συγκέντρωσαν πλήθος θεατών, δρομέων, φίλων και συγγενών, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Ελλάδας, σε μια πόλη με παράδοση στον αθλητισμό.

Η πόλη των Τρικάλων αγκάλιασε το πρώτο Run Greece με τον πιο ζεστό τρόπο, και η διοργάνωση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία. Οι διαδρομές των αγώνων ήταν παραποτάμιες, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές της πόλης και προσφέροντας μοναδικές εικόνες στους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Αγωνιστικά Αποτελέσματα

Η συμμετοχή των δρομέων ήταν μεγάλη, χάρη στην άψογη οργάνωση και τη συνεισφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων. Στα αγωνιστικά, ξεχώρισαν οι παρακάτω αθλητές:

10 χλμ. Ανδρών

  1. Αλέξανδρος Παπαγιάννης - 34.51
  2. Θανάσης Τζαβάλης - 37.35
  3. Νίκος Γιαννούσιος - 38.37

10 χλμ. Γυναικών

  1. Στεφανία Μαρία Μπάκου - 43.08
  2. Εύη Τσιγγάνου - 43.25
  3. Αθανασία Φίλιου - 43.34

5 χλμ. Ανδρών

  1. Θωμάς Γκιούβρης - 16.43
  2. Νίκος Κλουβάτος - 16.53
  3. Κώστας Σκοτίδης - 17.09

5 χλμ. Γυναικών

  1. Ελένη Οικονόμου - 19.40
  2. Γεωργία Τσιακάρα - 25.08
  3. Σταρούλα Παπασακελλαρίου - 25.13

Η Γεωργία Τσιακάρα και η Σταρούλα Παπασακελλαρίου τερμάτισαν αγκαλιασμένες, δείχνοντας τις αξίες του αθλητισμού, καθώς η πρώτη αντιμετώπιζε μια ενόχληση στο πόδι και η συναθλήτριά της τη βοήθησε να τερματίσει.

Παιδικός Αγώνας

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 550 μέτρων, όπου έλαβαν μέρος μαθητές της Δ', Ε', και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού. Οι μικροί δρομείς απόλαυσαν τη διαδρομή και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Αποτελέσματα

Για τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Το Run Greece 2024 στα Τρίκαλα ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και θεατές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σημασία του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Run Greece και ευχόμαστε να είναι εξίσου επιτυχημένο και διασκεδαστικό.

Φωτογραφίες

Μπορείτε να βρείτε δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα (χωρίς επεξεργασία) στον παρακάτω σύνδεσμο: